Harm Heinen

02 Harm Heinen, eigenaar van tuincentrum ’t Vaarderhoogt, bouwt bruggen door het organiseren van vele activiteiten in en rond zijn tuincentrum. Kleine ondernemers, hobbyisten, verenigingen en goede doelen krijgen bij ’t Vaarderhoogt de mogelijkheid om zich te presenteren, te netwerken en werkervaring op te doen.

“Ik ben er niet bewust mee bezig om bruggen te slaan tussen verschillende groepen in de samenleving. Maar onbewust doe ik het wel.” Voor Harm staat het binden van de klant centraal. “We creëren een wereld waarin met zich happy voelt.”

Een greep uit de activiteiten waar Harm zich voor inzet zijn dauwtrappen, Hoogtzomer Tuinfeesten en het Herfstweekend. Met als jaarlijkse hoogtepunt de Warme Witte Winterweken: een zes weken durend event met 240 standhouders. Ook koren en kleinschalige goede doelen krijgen een plek. Op zijn website staat een link naar ‘Project 142’ dat portretten laat zien van Soestenaren vanuit 142 verschillende nationaliteiten. “Ik vind dit een hartstikke goed initiatief. Bij ons komen ook veel klanten uit het buitenland. En we hebben een vluchteling uit Afghanistan gehad. Iedereen mag hier komen werken.”

Harm Heinen leeft met de dag vanuit een positieve levensinstelling. “Het gevoel dat je voor elkaar hebt, dat is het allerbelangrijkst.”

Overzicht bruggenbouwers

Klik hier om te stemmen op uw favoriete bruggenbouwer(s)

Reageren niet mogelijk.