Zinviering

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 26/03/2023
Tijd: 19:00 - 20:00

Locatie
De Open Hof

Soort van activiteit:


Het thema van de viering in de grote zaal van De Open Hof op zondag 26 maart luidt: ‘Stilte’. Als je stilte zoekt, helpt het om daarvoor tijd te reserveren op bepaalde momenten van de dag of nacht, de week of het jaar. Zo kun je de dag beginnen of afsluiten met stilte. Je kunt een nieuwe periode beginnen met een retraite van een paar dagen.

Maar er zijn ook plekken waar de stilte gemakkelijker te vinden is. Niet dat daar geen enkel geluid te horen is, maar het lukt daar om tot rust te komen, om te luisteren zonder dat de geluiden je in beslag nemen. Weldadig. Daarna ook vaak ontregelend, omdat er van alles boven komt wat in je leeft. Dan komt het erop aan dat uit te houden. En dan…………… wordt het stiller stil.

Aan deze Zinviering werkt Gert Muts op de vleugel mee. Na afloop is er in de lage zaal van De Open Hof weer gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Elke maand wordt op een zondagavond een ‘Zin-viering’ gehouden. Een viering waarin verschillende eigentijdse liturgische vormen zullen worden toegepast, mooie liederen zullen worden gezongen, passende muziek zal klinken, met ruimte voor stilte en bezinning. 

Het thema voor de Zinviering in maart luidt:

voorganger: ds Gerrit Olsman

[Sassy_Social_Share]

Reageren niet mogelijk.