Weet Wat Je Eet

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: di. 06/11/2018
Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


De mens is wat hij eet, maar kan weer worden wat hij at’ 

door Marteke Vernhout en Brenda Bas

Na twee zeer succesvolle avonden in de serie “Weet wat je eet!” is dinsdag 6 november de derde avond, in een reeks van vier, georganiseerd door de Protestantse Gemeente Soest in de Emmakerk.

Marteke Vernhout zal samen met Brenda Bas een boeiende avond verzorgen over vitale voeding, inclusiefsmoothies. Marteke Vernhout, een actieve Soester is van oorsprong diëtiste. Zij heeft zich al jarenlang verdiept in verschillende theorieën over voeding. Zij ziet een duidelijke relatie tussen voeding en gezondheid.  Denk aan kwalen zoals boeren, zure oprispingen, diarree of een opgeblazen gevoel .De mens is geen alleseter, maar een vruchteneter.  Haar inzichten en theorieën zal zij op een boeiende wijze delen met u. Marteke Vernhout heeft ook een boek geschreven onder de titel ‘De mens is wat hij eet, maar kan weer worden wat hij at’.

Brenda Bas heeft haar passie voor vitale voeding en met name het werken met een hogesnelheidsblender en coaching samengebracht in ‘GreenYourself’.  Zij zal smoothies laten proeven en uitleggen waarom smoothies juist zo belangrijk zijn om te drinken. Of zijn smoothies een hype voor de mens in 2018? Daarnaast zal ze uitleggen wat de mogelijkheden zijn van verschillende blenders.

Elke avond zal er een andere spreker zijn die vanuit zijn/haar perspectief vertelt over voeding, geloven en mens zijn. De avonden zijn los van elkaar te bezoeken maar u kunt bent van harte welkom op alle avonden. Om 20.00 uur starten de avonden (vanaf 19.45 is de zaal open) in de Emmakerk, Regentesselaan 2B in Soest. De avonden zijn vrij toegankelijk voor iedereen en eindigen rond 22.00 uur. Aan het einde van de avond is er gelegenheid een kleine vrijwillige bijdrage te leveren  ter dekking van de onkosten.

De dinsdagavonden zijn op: 6 november door Marteke Vernhout en Brenda Bas en 20 november door Sandra Hermanus en Anja Schröder.

Heeft u vragen of wilt u graag komen maar heeft u een probleem met vervoer dan kunt u contact opnemen met Janke Holman 06 27 123 236.

Tijd: dinsdag 20.00 – 22.00 u (inloop vanaf 19.45 uur)

Data:

  • Rob Salomonson: 25 september
  • Philip Peeters: 9 oktober
  • Marteke en Brenda: 6 november
  • Sandra: 20 november

Contact: Janke Holman, T 06 2712 3236

Reageren niet mogelijk.