Startzondag ‘Ken je mij ?’

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 16/09/2018
Tijd: 10:00 - 12:15

Locatie
Wilhelminakerk

Soort van activiteit:


Op zondag 16 september houdt de Protestantse Gemeente Soest haar traditionele startzondag. Dit keer niet in Cabrio, maar in de sfeervolle multi-functionele Wilhelminakerk. De bedoeling is om meerdere vieringen tegelijk te laten plaatsvinden. Het thema ’Ken je mij?’ kan daardoor in verschillende stijlen en toonaarden worden uitgewerkt. Denk aan een viering voor de liturgische liefhebber met cantorij in de kerkzaal en gelijktijdig een community viering in de grote zaal van de Rank. De jongeren volgen parallel aan de beide vieringen een eigen speels programma.

We starten natuurlijk gezamenlijk met koffie en een lied en kiezen dan welke viering we willen bijwonen. Na de vieringen is er vanaf 11 uur opnieuw volop ruimte om elkaar rond een kop koffie of thee in de Rank beter te leren kennen. Rond 12.15 uur sluiten we de ochtend af met een maaltijd op bijvoorbeeld het terras achter De Rank.

En ’s avonds is er dan in de Emmakerk ook nog een toetje in de vorm van een Sing-in. Dat wordt een experimentele viering waarin muziek, teksten en stiltes in een creatieve mix bij elkaar komen.

We hopen dat iedereen er deze startzondag bij is en dat we inspirerende vieringen en bemoedigende ontmoetingen mogen beleven. Mis het niet.

Reageren niet mogelijk.