Smaakvol & Gastvrij op buitenterras

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: za. 20/06/2020
Tijd: 10:00 - 12:00

Locatie
De Binnenhof

Soort van activiteit:


Smaakvol & Gastvrij met koffie op het buitenterras van DE BINNENHOF
+ inzamelen oud papier bij De Open Hof en
Veenbesstraat 2, Soest.  

Door het Covid-19 virus was het helaas niet meer mogelijk om elke derde zaterdag van de maand De Binnenhof binnen te lopen voor koffie, een goed gesprek, boeken en CD’s en een heerlijke verrassingslunch. In april lieten wij u weten om de oude vertrouwde opzet snel te willen herstellen, als daar enige ruimte voor zou zijn.

De door de landelijke overheid getroffen maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn versoepeld. Hierdoor is het mogelijk om vanaf 1 juni binnen de daarvoor geldende richtlijnen samenkomsten te houden. Smaakvol en Gastvrij haakt hier graag op in en opent op zaterdag 20 juni het buitenterras van De Binnenhof. U bent hier van harte welkom. Van 10 tot 12 uur staat voor u de koffie met wat lekkers klaar. Er is ruimte voor onderlinge ontmoeting en een goed gesprek. De bekende ‘heerlijke lunch’ moet u helaas nog missen. Ook onze zwerfboekenkast met een grote collectie boeken, CD’ s en DVD’ s is nog niet geopend.

Voor een bezoek(je) aan het buitenterras gelden de volgende regels. Bij ontvangst vindt er een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Zijn die risico’s aanwezig dan moeten wij u helaas de toegang weigeren. Iedereen moet aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). Als er meer bezoekers zijn dan aan de tafels beschikbare ruimte beperken wij de toegang totdat er weer ruimte is. Bent u 70 jaar of ouder, of heeft u een kwetsbare gezondheid, wees dan extra voorzichtig.

Heeft u vragen over ons buitenterras neem dan contact op met Pieter de Jong, T 06-36 114 142.

Ook kunt u op zaterdag 20 juni tussen 10 en 12 uur uw oud papier inleveren bij de papiercontainer op het voorplein van De Open Hof. Om het fysieke ‘contact’ zoveel mogelijk te vermijden, kunnen de mensen van het oud papier team het papier uit uw auto pakken, terwijl u blijft zitten. Als u het papier op een andere manier komt brengen dan verzoeken wij u dit zelf in de container te droppen. Neem voor alles de afstandsregel van 1,5 meter in acht. Voor de vaste adressen die maandelijks door het oud papier team worden bezocht geldt de regel de kranten buiten de deur/portieken te zetten, waarna het in de loop van de ochtend wordt opgehaald. Na het inleveren van uw papier bent u uiteraard ook van harte welkom op het buitenterras, waar de koffie klaar staat. Voor eventuele vragen over het Oud papier team van De Open Hof kunt u terecht bij:

Rob Beukema, T 035-6021577.

Reageren niet mogelijk.