Smaakvol & Gastvrij – Zin in Soest

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: za. 15/08/2020
Tijd: 10:00 - 14:00

Locatie
De Open Hof

Soort van activiteit:


U van harte welkom op ons buitenterras bij De Binnenhof, Veenbesstraat 2, Soest. Vanaf 10 uur staat voor u de koffie met wat lekkers klaar. Er is ruimte voor onderlinge ontmoeting en een goed gesprek. Ook kunt weer in de Binnenhof terecht bij onze zwerfboekenkast met een grote collectie boeken, ook voor kinderen, CD’ s en DVD’s. Om 12 uur kunt u genieten van onze `derde zaterdag van de maand´ verrassingslunch. Bij minder ideale weeromstandigheden wijken wij uit naar de kerkzaal van De Open Hof. Voor deze activiteit gelden de regels van het RIVM en de overheid. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Pieter de Jong, T 06-36 114 142.

Inzamelen Oud papier bij De Open Hof

Tussen 10 en 12 uur kunt u ook terecht bij de oud papier container op het voorplein van De Open Hof. Om het fysieke ‘contact’ zoveel mogelijk te vermijden, kunnen de mensen van het oud papier team het papier uit uw auto pakken, terwijl u blijft zitten. Als u het papier op een andere manier komt brengen dan verzoeken wij u dit zelf in de container te droppen. Neem voor alles de afstandsregel van 1,5 meter in acht.

Bezoekers van de papiercontainer zijn uiteraard van harte welkom op het terras en bij de `derde zaterdag van de maand´ verrassingslunch van Smaakvol en Gastvrij. Voor de vaste adressen die door het oud papier team worden bezocht geldt de regel, dat het oude papier tijdig buiten de deur/portieken moet worden gezet, waarna het in de loop van de ochtend wordt opgehaald.

De maandelijkse oud papier actie leverde in 2019 het mooie bedrag op van € 1.238,00. Door de inzet van het oud papier team werd ca. 22.500 kg papier en karton ingezameld, dat weer geschikt kan worden gemaakt voor hergebruik. Voor eventuele vragen over het ophalen van oud papier kunt u terecht bij Rob Beukema, T 035-6021577.

Reageren niet mogelijk.