Smaakvol en gastvrij

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: za. 19/10/2019
Tijd: 10:00 - 13:00

Locatie
De Binnenhof

Soort van activiteit:


Zaterdag  19 oktober 2019 – Smaakvol & Gastvrij bestaat 10 jaar.

In september 2009 starten enkele gemeenteleden van de Open Hof het concept ‘Smaakvol en Gastvrij’. Onder het motto ‘spannend, smakelijk en recreatief’ werden er in de beginperiode allerlei bijeenkomsten georganiseerd. Na enige tijd kregen deze bijeenkomsten haar huidige vorm.

Elke derde zaterdag is er nu voor iedereen Koffie, kunst en lunch in DE BINNENHOF, Veenbesstraat 2, Soest.

Dat dit concept voorziet in een behoefte blijkt iedere keer als er bezoekers binnen komen, waarvan regelmatig zo’n 25 personen tegen een kleine vergoeding aanschuiven voor de lunch.

Om het 10 jarig bestaan te vieren nodigen wij op 19 oktober alle inwoners van Soest uit voor een ‘verrassingslunch’. De lunch  begint om 12.00 uur en is gratis. Voor deze feestelijke en avontuurlijk lunch kunt u zich tot 14 oktober via het e-mailadres smaakvolengastvrij@hotmail.com aanmelden.

Vanaf 10 uur staat voor iedereen die even binnen wil lopen de koffie klaar. Dan is ook onze zwerfboekenkast geopend. Hier vindt u een grote collectie boeken, ook voor kinderen, CD’ s en DVD’ s. Daarnaast kunt u onderling uw ‘zegeltjes’ ruilen en bij de schrijftafel van Amnesty International een petitie tegen schendingen van mensenrechten ondertekenen. Ook kunt u zoals gewoonlijk tussen 10 en 12 uur uw oud papier inleveren bij de papiercontainer op het voorplein.

Onder het motto ‘Er valt genoeg te beleven in en rond De Binnenhof’ bent u van harte welkom. Wij vertellen u dan graag meer over onze activiteiten.

Het team Smaakvol & Gastvrij

Reageren niet mogelijk.