Sint Maarten-viering, kinderfeest

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 11/11/2018
Tijd: 18:00 - 19:00

Locatie
De Open Hof

Soort van activiteit:


11 november, de gedenkdag van Sint Maarten, wordt er in De Open Hof aandacht gegeven aan deze Heilige, compleet met alle feestelijkheden erom heen.  Het verhaal van Sint Maarten zal worden verteld. Hoe hij instond voor de medemens die hulp nodig had. We zingen met elkaar Sint Maartenliedjes. In de kinderharten is St. Maarten natuurlijk populair om het snoep dat de kinderen huis aan huis ophalen.

Bij deze St. Maarten viering in de Open Hof zijn de kinderen niet alleen uit op snoep voor zichzelf. Zij willen voedselpakketten ophalen voor de voedselbank. Wij vragen de ouders van de kinderen dan ook hieraan mee te werken door allemaal wat mee te brengen wat in de pakketten gedaan kan worden.

Producten die u kunt brengen, zijn:

pasta / rijst / macaroni / crackers e.d./ pastasaus / kerriesaus / ragout/ blik soep / blik of pot groente/ vis in blik / knakworst/ koffie / thee / frisdrank/ olie / meel / suiker/ broodbeleg: chocopasta, pindakaas e.d.

Na de viering in de Open Hof zullen de kinderen onder begeleiding met hun lampionnen de wijk intrekken. Iedereen is van harte welkom!

Reageren niet mogelijk.