Repetitie Lessons and Carols

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: do. 07/11/2019
Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


Zangers gezocht!

Ook dit jaar verzorgt de Emmakerk op 21 december (aanvang 20.00 u.) het feestelijke en sfeervolle ‘Festival of Lessons and Carols’. Bekende carols, zoals ‘Once in Royal David’s City’ en een prachtige carol van John Rutter, worden afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen en korte teksten en gedichten.

Medewerking wordt o.a. verleend door organist Terry Hamberg, harpiste Heleen Hamberg, zangeres Nienke van den Berg, fluitiste Erna van Hees en 5 koperblazers o.l.v. Fred van der Molen.

Doe je mee?

Iedereen die van zingen houdt is welkom in het projectkoor dat de carols voor haar rekening neemt. Repetitiemomenten: 6 donderdagavonden (7, 14, 21 en 28 november en 12 en 19 december) van 20.00 to 22.00 u. in de Emmakerk te Soest. Algehele leiding: Gerrit van Vembde.

Het instuderen wordt ondersteund door op een website geplaatste zangpartijen zodat ook thuis kan worden geoefend. Graag aanmelden voor het projectkoor onder vermelding van het stembereik (sopraan, alt, tenor of bas) door het sturen van een mailtje naar: vembde@xs4all.nl

Deelname kost €12,50

A Festival of Lessons and Carols op zaterdagavond 21 december in de Emmakerk

Wilt u meezingen?

Op de donderdagavonden vanaf 7 november vinden repetities plaats

info: E: vembde@xs4all

Reageren niet mogelijk.