Plusminus veertig

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: ma. 16/03/2020
Tijd: 20:00 - 21:30

Locatie
De Sleutel (achter Petrus- en Pauluskerk)

Soort van activiteit:


Je bent plusminus veertig en je leidt een actief leven. Er zijn veel ballen die je in de lucht moet houden: werk, familie, vrienden, bijscholing, gezondheid, het vraagt allemaal je aandacht. Toch mis je soms nog één klein balletje en dat is het balletje dat je zo nu en dan op kunt gooien onder leeftijdsgenoten over zaken die je bezig houden. Geen praatjes voor de vaak, maar dingen die je raken. De discussies in de krant over het klimaat, het gedoe rond MeToo, de berichten over angry young men, politieke kopstukken die vragen oproepen, waar kan je daar diepgaander over praten? De groep plusminus veertig is hiervoor bedoeld.

De planning is om eens in de maand op een maandagavond rond de tafel te gaan zitten met leeftijdsgenoten, ieder met haar of zijn eigen expertise en ervaringen. We leggen nieuwe ontwikkelingen naast beproefde oude verhalen en krijgen daardoor nieuwe inspiratie.

Zin om eens mee te praten? Geef je op voor onze app-groep, dan krijg je iedere maand een berichtje over het onderwerp van de maand. Je kunt je opgeven bij

contactpersoon: Wies Sarot, E: sarot@marthamaria.nl of een appje: 06 57645491.

Data: ’s Maandags om 20.00 uur in De Sleutel.

16 sep, 7 okt, 11 nov, 9 dec, 13 jan, 10 feb, 16 mrt, 6 apr, 11 mei, 15 jun

Reageren niet mogelijk.