Opname Kerstnachtdiensten

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: do. 23/12/2021
Tijd: 14:30 - 16:00

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


Bijwonen opname Kerstnachtdiensten

Zoals het er nu naar uitziet is het vrij onwaarschijnlijk dat de coronamaatregelen versoepeld gaan worden. Dat betekent dat het advies blijft om geen avonddiensten te organiseren. Dat zou betekenen dat er dus geen Kerstnachtdienst zou zijn. Daarom hebben we gezocht naar een alternatief voor beide vierplekken.

Voor beide vierplekken zal het mogelijk zijn dat gemeenteleden de opname op een eerder tijdstip bijwonen.

Voor beide opnames van de kerstnachtdiensten is ook aanmelding nodig, omdat er vanwege de anderhalvemeterregel beperkt plaats is.

19 december in de Oude Kerk

De Kerstnachtdienst vanuit De Oude Kerk wordt op zondagmiddag 19 december om 15.30 uur uitgevoerd en opgenomen en op Kerstavond om 21.30 uur uitgezonden (kanaal PGS2). Aan deze viering werkt de cantorij o.l.v. Rens Bijma mee. Het lied en de boodschap van de engelen ‘Eer aan God in de hoge en vrede op aarde voor de mensen’ staan centraal in deze viering. Ook bij deze opname zijn gemeenteleden hartelijk welkom. Er is plaats voor een veertigtal, zodat de gemeentezang niet hoeft te ontbreken!

Aanmelden is nodig

Wilt u er in De Oude Kerk bij zijn, stuur dan een e-mail aan de beheerder van Kerktijd.nl, mw. Wilma Nauta via beheerderkerktijd@gmail.com of (als mailen niet gaat) bel haar via M 06 20 59 15 78, bij geen gehoor T 035 60 166 89. Plaatsen worden verdeeld op volgorde van aanmelding. Als het toegestane aantal is bereikt, kunnen we in de kerstnacht de viering online meebeleven.

23 december in de Emmakerk –

De Kerstnachtdienst vanuit de Emmakerk zal op donderdagmiddag 23 december om 14.30 uur worden uitgevoerd en opgenomen en op Kerstavond om 22.00 uur uitgezonden (kanaal PGS1). In deze dienst wordt het kerstevangelie uit Lucas 2:1-20 voorgelezen en worden er bekende kerstliederen gezongen. Er wordt muzikaal medewerking verleend door Theo van der Woude, die het orgel bespeelt en de twee trompettisten Fred van der Molen en Retze Faber zullen voor feestelijke klanken zorgen.

Bij de opname zijn gemeenteleden hartelijk welkom. Ook voor deze dienst in de Emmakerk is aanmelding nodig. Er is plaats voor tachtig tot honderd gemeenteleden. U kunt zich voor deze dienst opgeven bij Herm Wind. Wij vragen u bij voorkeur dit per mail te doen: windmellink@planet.nl Mocht dit lastig zijn, dan kunt u bellen naar: 035-6090588.

Reageren niet mogelijk.