Kerkdienst PGS

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 20/12/2020
Tijd: 10:00 - 11:15

Locatie
Wilhelminakerk

Soort van activiteit:


Kerkdienst  via Kerk TV 

Voorganger: ds. Wim Kievit, organist Hans Hulshof m.m.v. Herm Wind, Martinus Kremer, Ennie Holwerda en Liesbeth Sneep (zang)

Op deze vierde zondag van de Advent lezen we over de aankondiging van de geboorte van Jezus, zoals dat in Lucas 1:26-38 staat opgetekend. Maria weet niet wat haar overkomt en toch sluit ze dit bericht in haar hart en aanvaardt zij de rol die haar van Godswege wordt toebedeeld. We proberen dit verhaal te verbinden met de onverwachte momenten die ook ons ‘van alzo hoge’ kunnen overkomen: een gemeentelid vertelt daarover haar verhaal. In de dienst klinken bekende Adventsliederen en er zijn ook twee prachtige Engelstalige liederen te beluisteren: ‘Breath of Heaven’ en ‘Be born in me’.

 

De dienst in de Wilhelminakerk kan via KerkTV thuis gevolgd worden

Kaars

In de kerk brandt de Paaskaars. Aan het begin van de viering word je uitgenodigd om zelf thuis een kaars aan te steken en ook daar het licht van Christus te laten branden. Een teken dat we in Christus met elkaar verbonden zijn.

De complete orde van dienst is te vinden op de app CHRCH – meld je aan bij Jaap Gaasenbeek (j.gaasenbeek@hetnet.nl) als je dit kanaal nog niet gebruikt.

Voor de kinderen

Als je thuis samen aan de slag wilt rond dit onderwerp, kijk dan eens hier: https://www.kinderwoorddienst.nl/ en klik op ‘zondag 25 oktober 2020’

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reageren niet mogelijk.