Kerkdienst PGS

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 11/10/2020
Tijd: 10:00 - 11:00

Locatie
Wilhelminakerk

Soort van activiteit:


Kerkdienst met Kerk TV

Voorganger drs. Leen Lievaart,vleugel: Theo van der Woude m.m.v. leden Inspringkoor

Het zijn gekke tijden. Juist nu zouden we bij elkaar moeten komen om te vieren en elkaar te bemoedigen. Vanochtend worden we genodigd voor een feest. De kinderen hebben alle voorbereidingen getroffen. De lezing is uit Matteüs 22: 1-14 en Openbaring 21: 1-8. Lector is Marijke Bax. Leden van het Inspringkoor zingen mee o.l.v. Theo van der Woude. En we hopen dat u aan de buis meegeniet via Kerk-TV

Aanmelden kan t/m zaterdag via reserveringen/registratie (zie onderaan pagina) of T 035 6013759 bij Wilhelminakerk/de Rank.

Kaars

In de kerk brandt de Paaskaars. Aan het begin van de viering word je uitgenodigd om zelf thuis een kaars aan te steken en ook daar het licht van Christus te laten branden. Een teken dat we in Christus met elkaar verbonden zijn.

De complete orde van dienst is te vinden op de app CHRCH – meld je aan bij Jaap Gaasenbeek (j.gaasenbeek@hetnet.nl) als je dit kanaal nog niet gebruikt.

Kindernevendienst

Zien we je zondag? De leiding van de kindernevendienst 

De kinderen van de nevendienst zijn gewend om over het verhaal iets te maken, maar afgelopen zondagen hadden we een ander doel. Ze hebben potjes versierd en geprobeerd deze na de dienst aan de kerkgangers te verkopen. Dat is gelukt! Enthousiast gingen alle potjes over tafel en brachten 135 euro op voor de huisjes van Jeugddorp De Glind. De komende tijd zult u vaker de kinderen bij de deur zien staan als ze weer aan het werk zijn geweest voor het diaconaal project! Hartelijk dank!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reageren niet mogelijk.