Kerkdienst PGS

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 04/10/2020
Tijd: 10:00 - 11:00

Locatie
Wilhelminakerk

Soort van activiteit:


Kerkdienst met kerkgangers en Kerk TV

voorganger: ds. Wim Kievit, organist: Gert Muts

Aanmelden kan t/m zaterdag (maar is niet verplicht, capaciteit circa 100 zitplaatsen) via
reserveringen/registratie (zie onderaan pagina) of T 035 6013759 bij Wilhelminakerk/de Rank.

In deze community-viering lezen we het intrigerende verhaal over Daniël in de leeuwenkuil, zoals dat vermeld wordt in hoofdstuk 6 van dat boek. Kernzin waar we ons in de preek op richten vinden we in dit verhaal in vers 24b ‘… want hij (Daniël) had op zijn God vertrouwd’. In deze dienst beluisteren we de liederen ‘Bless the Lord my soul’ en ‘Wonderful merciful savior’ (vertaling van deze liederen is beschikbaar), bespeelt Gert Muts het orgel en de piano en zingt Leonie Kooistra het lied ‘Ik bouw op U’ en voor de kinderen het lied ‘Wie gaf de regenboog zijn kleuren’.

De complete orde van dienst is te vinden op de app CHRCH.

Voor de kinderen
Omdat het zondag dierendag is mogen jullie allemaal een lief, leuk of grappig knuffelbeestje meenemen. Als je wilt mag je er iets over vertellen. We bekijken ook een aantal dieren die we met regelmatig in de bijbel tegenkomen. De leeuw is er een van. In het verhaal dat jullie in de nevendienst horen komt de leeuw ook voor, een hele groep zelfs. Best gevaarlijk zou je denken. Maar ze gedragen zich anders dan je zou verwachten. Als Daniel door de koning van Babylonië voor in de leeuwenkuil wordt geworpen, zijn ze zo mak als een schaap. En waar dat nou door komt …. ? De leiding van de kindernevendienst

Kaars

In de kerk brandt de Paaskaars. Aan het begin van de viering word je uitgenodigd om zelf thuis een kaars aan te steken en ook daar het licht van Christus te laten branden. Een teken dat we in Christus met elkaar verbonden zijn.

De complete orde van dienst is te vinden op de app CHRCH – meld je aan bij Jaap Gaasenbeek (j.gaasenbeek@hetnet.nl) als je dit kanaal nog niet gebruikt.

Kindernevendienst

Zien we je zondag? De leiding van de kindernevendienst 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reageren niet mogelijk.