Kerkdienst in de Wilhelminakerk

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 17/03/2019
Tijd: 10:00 - 11:00

Locatie
Wilhelminakerk

Soort van activiteit:Kerk-op-schoot

Een kerkdienst afgestemd op kleintjes van 0-4 jaar. Samen met je kind ga je van alles beleven over het verhaal ‘Het verloren schaap‘. Iedereen is trouwens van harte welkom. Ouderen roepen we speciaal op om deze bijzondere dienst mee te beleven. Laat de kinderen tot u komen en omarm hen met uw liefde en aandacht. Net als Jezus.

Baby’s, peuters én hun (groot)ouders/verzorgers gaan een Bijbelverhaal beleven met alle zintuigen. We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende peutermelodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Met deze vieringen maken jonge kinderen (én hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders elkaar op een informele manier ontmoeten.

Het verhaal van het verloren schaap staat deze zondag centraal. Dominee Beer is deze dienst de dominee, hij wordt hierbij geholpen door ds. Jaap Koning en Esther en Imme, zij zullen vertellen en muziek maken. Na afloop van de viering wordt er gezamenlijk nog iets gedronken en iets lekkers gegeten.

Oudere broertjes en zusjes zijn natuurlijk van harte welkom. Neem een kussentje mee zodat je lekker kunt zitten! Ouderen zullen Kerk op Schoot niet als een ‘normale’ kerkdienst ervaren, maar wel bekende onderdelen in de viering herkennen, zoals het aansteken van de Paaskaars, een gebedje en het samen zingen.

  • Voorganger: ds. Jaap Koning
  • Organist: Terry Hamberg
  • meer info over taken vind je in de app CHRCH

Reageren niet mogelijk.