Kerkdienst in de Emmakerk

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 27/10/2019
Tijd: 10:00 - 11:15

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


Jaarlijkse Oogstdienst.

Gemeenteleden worden gevraagd na afloop van de dienst de door de diaconie verzorgde fruitbakjes te bezorgen bij gemeenteleden die om uiteenlopende redenen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De dienst gaat over ‘dankbaarheid’ en moedigt aan tot ‘een dankbare levenshouding’.

Voorganger in deze dienst is ds. Wim Kievit. De muzikale leiding is in handen van Hans Hulshof. Met de kinderen zingen we het lied ‘Wie gaf de regenboog zijn kleuren ?’

Lees meer over de Oogstdienst

Inzameling Passantenverblijf
Voor het Passantenverblijf in Amersfoort worden op zondag 27 oktober goederen ingezameld in de Oude Kerk en de Emmakerk. Momenteel bestaat er vooral behoefte aan artikelen voor persoonlijke hygiëne zoals zeep, shampoo, deodorant, tandpasta, tandenborstels, washandjes en handdoeken. Dit is tevens de laatste inzameling van het jaar.
Volgend jaar zijn er inzamelingen op zondag 23 februari, 24 mei  en 25 oktober . De goederen worden aansluitend aan de viering weggebracht door vrijwilligers van de diaconie.

Het Passantenverblijf ligt aan het Smallepad in Amersfoort en biedt dag- en nachtopvang aan daklozen. De inzameling heeft elke keer een thema: fruit, toetjes, koekjes en snoep, persoonlijke hygiëne etcetera. Dat thema wordt steeds bekendgemaakt in Dichtbij en bij de afkondigingen.

Reageren niet mogelijk.