Kerk TV

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 26/07/2020
Tijd: 10:00 - 11:00

Locatie
De Open Hof

Soort van activiteit:


De kerkdienst wordt via Kerk TV uitgezonden

Thema ‘Een goed verhaal’

Een goed verhaal – daar zit ontwikkeling in: er is een probleem, iemand gaat op reis, iemand krijgt een op-dracht. En dan wordt het spannend. Een goed verhaal heeft meer lagen – en daar ontdek je steeds iets nieuws in. Een goed verhaal brengt je in beweging: leer je iets, biedt je troost of hoop, verontrust je. En het pakt je, zó dat je er het als het ware zelf in voorkomt. Zulke goede verhalen zijn ook in de bijbel te vinden. Veel Bijbelverhalen zijn ook nog eens gericht op hoe het kan gaan met mensen, tussen mensen en tussen mensen en de Eeuwige. 1 Koningen 19:8-16 is zo’n goed verhaal. Aan deze onlineviering werken mee: Wim Koedijk, zang; Imme Lautenbach, zang en dwarsfluit en Gert Muts orgel/vleugel. Montage en streaming: Remco Bakker. Voorganger is ds. Gerrit Olsman.

Voor de dienst van zondag 26 juli kunt u een rechtstreeks of later bekijken op de website: www.geloveninsoest.nl/viering. Deze online viering is naast ‘Kerkdienstgemist’ ook storingsvrij op elk moment te volgen via www.youtube.nl. U kunt de viering vinden door naar Youtube te gaan en vervolgens te zoeken op: Online viering 26 juli 2020 Thema Een goed verhaal.

Kaars

In de kerk brandt de Paaskaars. Aan het begin van de viering word je uitgenodigd om zelf thuis een kaars aan te steken en ook daar het licht van Christus te laten branden. Een teken dat we in Christus met elkaar verbonden zijn.

De complete orde van dienst is te vinden op de app CHRCH – meld je aan bij Jaap Gaasenbeek (j.gaasenbeek@hetnet.nl) als je dit kanaal nog niet gebruikt.

 

 

Reageren niet mogelijk.