Kerk TV vanuit de Emmakerk

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 03/05/2020
Tijd: 10:00 - 11:15

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


Voorganger: ds. Wim Kievit   Organist: Hans Hulshof

Zang en gitaar: Rianne Druijff en Richard Kruidhof

De kerkdienst wordt via Kerk TV uitgezonden

In deze viering staan we stil bij de komende dagen, waarop we op 4 mei de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog gedenken en op 5 mei stilstaan bij 75 jaar bevrijding. Voor onze bezinning daarop richten we ons op Exodus 17: 8-16 en Efeziërs 6: 12 en 13. We horen over een heftige veldslag tussen het leger van Jozua en de strijders van Amelek, waarbij Mozes met zijn omhoog gehouden staf een cruciale rol vervult. In zijn brief aan Efeze waarschuwt Paulus voor heersers en machthebbers van de duisternis. Rianne Druijff (zang), Richard Kruidhof (gitaar), Sofie Hulshof (fluit) en Hans Hulshof (orgel) geven aan deze viering hun muzikale medewerking.

In de kerk brandt de Paaskaars en ook thuis kun je een kaars aansteken. In het licht van Christus weten we ons met God en met elkaar verbonden.

Zolang de gewone kerkdiensten vanwege het coronavirus door digitale vieringen via Kerk-TV worden vervangen, is er de mogelijkheid om gebedsthema’s en voorbeden digitaal aan te vragen. Om redenen van privacy vragen we je deze gebeden zonder namen te noteren. Alleen als de voorbede betrekking heeft op jezelf of op iemand die jou daarvoor toestemming gaf, kunnen we een naam noemen. Je kunt je gebedsintentie tot zondagmorgen 8.30 uur mailen naar: voorbede@pgsoest.nl


 

 

 

Reageren niet mogelijk.