Kerk TV

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 16/08/2020
Tijd: 10:00 - 11:00

Locatie
Wilhelminakerk

Soort van activiteit:


De kerkdienst wordt via Kerk TV uitgezonden

Thema ‘Zomerse kleuren’

‘Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is’, schreef de dichter K. Schippers. Goed om je heen kijken, de kleuren uit je eigen omgeving op je in laten werken. Dat is geen gek idee in een periode waarin nog steeds veel onzeker is en nog meer mensen dan anders de zomer thuis of dicht bij huis doorbrengen. We lezen Genesis 9: 8 – 17. Organist/pianist: Gert Muts, zang: Wim Koedijk, zang/dwarsfluit: Imme Lautenbach, montage: Remco Bakker en voorganger is ds. Gerrit Olsman.

De kerkdienst wordt van te voren opgenomen in De Open Hof en op zondagochtend in de Wilhelminakerk getoond voor de daar aanwezige kerkgangers.

De uitzending is ook elders via Kerk TV of via de app CHRCH live of op een later tijdstip mee te beleven.

Als u zondag naar de Wilhelminakerk komt stellen we registratie vooraf op prijs. Zie hieronder.

Kaars

In de kerk brandt de Paaskaars. Aan het begin van de viering word je uitgenodigd om zelf thuis een kaars aan te steken en ook daar het licht van Christus te laten branden. Een teken dat we in Christus met elkaar verbonden zijn.

De complete orde van dienst is te vinden op de app CHRCH – meld je aan bij Jaap Gaasenbeek (j.gaasenbeek@hetnet.nl) als je dit kanaal nog niet gebruikt.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reageren niet mogelijk.