GroenGelovig-evenement

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: vr. 28/05/2021
Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie
Thuis

Soort van activiteit:


thema ‘Kom in beweging voor Gods schepping’.

Een interactieve online bijeenkomst op 28 en 29 mei 2021                           

Groenekerken is er voor alle kerken die actief aan de slag willen gaan met duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en het vergroenen van de eigen gemeenschap. GroenGelovig wordt georganiseerd voor elke gemeenschap én elk individu die in beweging wil komen voor Gods schepping.

Om alvast in je agenda te noteren: op 28 en 29 mei vindt het volgende GroenGelovig-evenement plaats! Het grootste christelijke evenement over duurzaam leven in Nederland. Dit jaar digitaal, maar met net zoveel impact. Het thema is ‘Aarden’ en daarmee gaan we aan de slag langs de lijnen van Verdiepen, Verwonderen, Vertellen en Verwerken. Op vrijdagavond 28 en zaterdag 29 mei zijn er workshops, lezingen en proeverijen.

Het programma

Vrijdagavond 28 mei wordt deze duurzame week ingeluid met een online uitzending.

Zaterdagochtend 29 mei vervolgen we het event met proeverijen, waarin elke deelnemer de mogelijkheid krijgt om 3 proeverijen (seminars) van 25 minuten bij te wonen. GroeneKerken organiseert deze ochtend een seminar ‘Hoe word ik een groene kerk?’ Dit is voor elke kerk die de eerste stappen naar een duurzamere levensstijl wil zetten.

Zaterdagmiddag 29 mei is er mogelijkheid deel te nemen aan diverse activiteiten in de natuur.

In de week van 31 mei – 3 juni bieden alle initiatiefnemers van GroenGelovig in de avonduren webinars aan rondom het thema Aarden ter verwerking van de live-uitzendingen.

Meer informatie over het aanmelden en het volledige programma is te vinden op de website GroenGelovig of neem anders contact op met een lid van de PGS werkgroep Groene Kerk. E: GroeneKerk@pgsoest.nl ; T: 035-60 28 378.

Reageren niet mogelijk.