Groene Kerk Informatieavond Energiebesparing

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: do. 14/03/2019
Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


Wilt u alles weten over energiebesparing?
Vraagt u zich ook wel eens af: “Hoe kom ik straks van het gas af?”

Dan bent u van harte uitgenodigd voor de Groene Kerk Informatieavond Energiebesparing. De werkgroep Groene Kerk organiseert deze informatieavond in samenwerking met Energie Actief Soest op 14 maart om 20.00 uur in de Emmakerk, Regentesselaan 2.

Deze avond bespreken wij met elkaar alle praktische zaken rond de mogelijkheden tot energiebesparing. Na een korte introductie over de activiteiten van de werkgroep Groene Kerk houdt Menno Westveld – lid stuurgroep Energie Actief Soest – een inleiding. Hij gaat daarbij vooral in op de praktische mogelijkheden van energiebesparing. Wat kunt u zelf doen in uw huis? En welke maatregelen zijn nodig om van het gas af te kunnen?

In het tweede deel van de avond kunt u met uw eigen specifieke vragen terecht bij diverse informatietafels. Iedere tafel heeft een thema met een expert. Er zijn onder andere experts aanwezig op het gebied van woningisolatie, installatietechniek en advies over doe-het-zelfmaatregelen en financieringsmogelijkheden. Aan deze tafels kunt u ook de door u opgedane ervaringen met anderen delen.

Een ieder is van harte uitgenodigd!

Zie voor meer informatie: www.geloveninsoest.nl/events/de-groene-kerk en https://www.energieactiefsoest.nl. Voor eventuele vragen kunt u ook terecht bij de werkgroepleden Adriaan Vonk, Gerrit Bons, Saskia Vogelaar en Pieter de Jong (e-mail: GroeneKerk@pgsoest.nl).

Reageren niet mogelijk.