Eten met passie en vesper

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: wo. 01/03/2023 - wo. 05/04/2023
Tijd: Hele dag

Locatie
De Binnenhof

Soort van activiteit:


In de 6 weken voor Pasen wordt er elke woensdag een maaltijd bereid: Samen eten in de ‘vasten’. Veel protestanten hebben inmiddels het vasten als iets waardevols ontdekt. Vasten betekent niet, dat je veertig dagen lang op water en brood hoeft te leven. Smakelijk vasten kan! Er zijn wel een aantal beperkingen: geen vlees of vis en geen alcohol. Bij de keuze van de recepten laten we ons inspireren door gerechten uit de Bijbelse tijd.

Vasten betekent sparen op uw uitgaven. We vragen dan ook naast een vergoeding voor de maaltijd van € 6,00, een bijdrage voor één van de projecten van ‘Kerk in Actie’.

Data: 1, 8, 15, 22 maart, en 5 april.

Opgave bij: Gerrie Groothuis, tel. 035 60 111 97 of 06 22 10 07 81,

e-mail: gerriegroothuis@gmail.com

Vespers in de 40dagentijd 19.15 uur

Aansluitend aan ‘Eten met passie’  wordt in de grote zaal van De Open Hof een vesper gehouden (Behalve op 29 maart vanwege een generale repetitie van het Cantatekoor in de grote zaal). Zingen, stil zijn, bidden, samen luisteren naar woorden en muziek. Een moment van bezinning. In de samenleving van vandaag zoeken veel mensen bezinning, spiritualiteit, inspiratie en bemoediging. De vespers, zoals die door ‘Zin in Soest’ worden georganiseerd, blijken in die behoefte te voorzien. U bent van harte welkom (ook als u niet deelneemt aan de maaltijd) om deze vespers mee te vieren.

Data: woensdag 1, 8, 15, 22 maart en 5 april

[Sassy_Social_Share]

Reageren niet mogelijk.