DOK Orgelconcert

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 16/05/2021
Tijd: 15:30 - 16:30

Locatie
Oude Kerk

Soort van activiteit:


Laurens de Man bespeelt deze middag het historische orgel en laat werken horen van o.a. Johann Sebastian Bach, Carl Philipp Emanuel Bach, Niels Gade, Felix Mendelssohn-Bartholdy en hij sluit af met Ungarescha” een werk van eigen hand.

Laurens de Man (1993) is een veelzijdig musicus, actief als pianist en organist, zowel solistisch als in kamermuziekverband. Hij studeerde piano en orgel (twee masters) en bijvak klavecimbel aan het Conservatorium van Amsterdam (predicaat resp. “uitmuntend” en “cum laude”) bij resp. David Kuyken, Jacques van Oortmerssen en Johan Hofmann. 

Vanaf oktober 2017 zette hij zijn studie voort aan de Berlijnse Universität der Künste bij Leo van Doeselaar (Konzertexamen Orgel), welke studie hij in juni 2019 succesvol afrondde. 

Onder voorbehoud van de geldende Corona-maatregelen, kunnen bij dit concert 30 bezoekers worden toegelaten. Aanmelding voor het bijwonen van dit concert dient u per mail te doen via dok-concerten@famsolleveld.nl, waarbij geldt dat de eerste 30 verzoeken worden gehonoreerd. Per aanmelding kunt u maximaal 2 personen uit 1 huishouden aanmelden. Wordt uw verzoek gehonoreerd, dan ontvangt u een bevestigingsmail. Toegangsprijs is € 10,00 (contant gepast betalen), te voldoen bij de ingang van de kerk. Pinbetaling is ook mogelijk en heeft de voorkeur. 

Het orgelconcert is op 16 mei vanaf 15.30 uur te zien en te beluisteren via YouTube, u vindt de link op www.kerkencultuursoest.nl Het concert kan helaas niet live worden bijgewoond.

Omdat aan de organisatie van de DOK concerten kosten verbonden zijn, vragen wij de luisteraars van de stream om een vrijwillige bijdrage (met als richtprijs € 7,50) te doneren op NL30 INGB 0009 4453 40 t.n.v. Stichting Kerk en Cultuur “Oude Kerk” Soest (ANBI status). Op deze manier blijft het mogelijk om mooie, kwalitatief goede concerten te blijven organiseren. Onze hartelijke dank alvast. 

Meer informatie over dit concert en de aanmelding kunt u terugvinden op www.kerkencultuursoest.nl 

Reageren niet mogelijk.