Opvoeden van Tieners

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: do. 20/04/2023
Tijd: 18:30 - 21:30

Locatie
Emmakerk

Soort van activiteit:


Ben jij een ouder van een kind tussen de 10 en 16 jaar? Dan zijn deze vijf avonden over het opvoeden van tieners voor jou bedoeld. Ze zullen je helpen bij die mooie taak die opvoeden heet.

De cursus bestaat uit 5 avonden waarop we met ongeveer 15 ouders over dit onderwerp aan de slag gaan. Een avond wordt gefaciliteerd door één van de vier organisatoren (zie hieronder). We gebruiken hierbij onder meer materialen van de ‘Alpha Parenting Course’.  Aan de hand van vijf thema’s denken we na over onze gezinscultuur en opvoeding. Belangrijk onderdeel van de avonden is met elkaar ervaringen uitwisselen.

Het is niet bedoeling om bepaalde normen op te leggen maar meer om deelnemers praktische handvatten te geven over opvoeding gerelateerde onderwerpen en je te helpen je eigen visie op opvoeding (verder) te ontwikkelen.

De avonden zijn gepland in de Emmakerk van 19.30 tot 21.30 uur op donderdag 20 april, dinsdag 9 mei, donderdag 1 juni, 15 juni en dinsdag 27 juni. De eerste avond (20 april) én laatste avond (27 juni) starten we gezamenlijk met een maaltijd om 18.30 uur. Het is de bedoeling dat deelnemers zoveel mogelijk aan alle avonden deelnemen. Ouders kunnen zowel samen als individueel deelnemen.

De kosten zijn € 30 per persoon voor het cursusmateriaal, koffie/thee met wat lekkers én de twee maaltijden. Laat ons weten als de kosten een belemmering zijn om te komen, hier kan iets voor geregeld worden. De avonden worden georganiseerd door: Corine van den Berg, Jurjen Klunder, Carlijne Prince en Hans Guido Rietkerk.

Je kunt je aanmelden door een app te sturen naar Jurjen Klunder 06  11 78 38 65  o.v.v. Opvoeden van Tieners. Natuurlijk kun je Jurjen ook benaderen voor vragen.

[Sassy_Social_Share]

Reageren niet mogelijk.