Buurthuis de Willemien

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: vr. 01/07/2022 - vr. 16/09/2022
Tijd: Hele dag

Locatie
De Willemien

Soort van activiteit:


Als ontmoetingsplek op Zuid is het Buurthuis een huiskamer voor de buurt. In een vertrouwde omgeving en dichtbij huis kunnen zo diverse activiteiten plaatsvinden. Het Buurthuis wordt in samenwerking met de PGS en de SWOS gebruikt om mensen van Soest Zuid gastvrij te ontvangen. Ontmoeting bij een kop koffie/thee en als het even kan een verdiepend gesprek of iets met de handen kunnen doen.

  • Eetgroep – Iedere dinsdag eten we met een groepje in het Buurthuis. Met elkaar koken, tafeldekken en genieten van elkaars verhalen. Een vrijwillige bijdrage, in welke vorm dan ook, wordt op prijs gesteld. Aanmelden bij Sietske Lievaart, M 06 22147219. Elke dinsdag om 17.30 uur.
  • ’t Elfuurtje – Elke 1e en 3e donderdag van de maand tussen 10.00 en 11.30 uur is er gelegenheid elkaar in De Rank te ontmoeten onder het genot van een kop koffie/thee.
  • Wandelgroep – Bewegen is goed voor de mens, samen wandelen en na afloop gezellig een kop koffie in het Buurthuis. Een goed idee? Laat het even weten als je er belangstelling voor hebt.
  • Spelletjesmiddag – Wie kan er tegenwoordig nog sjoelen, speel mee in een heuse sjoelcompetitie. Geniet ervan om een kaartje te leggen of met elkaar een puzzel te maken. In een kleine groep samen genieten van spelletjes doen. Elke tweede maandag in de maand van 14.00-16.00 uur. S.v.p. aanmelden bij Ans v.d. Kraats, tel. 6019955.

Reageren niet mogelijk.