Buurtcafé

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: di. 08/06/2021
Tijd: Hele dag

Locatie
De Binnenhof

Soort van activiteit:


Dinsdag 8 juni en donderdag 10 juni van 10.30 – 12.30 uur

waar aandacht is voor elkaar, waar je met elkaar in gesprek kunt gaan, waar je een luisterend oor vindt, onder het genot van een kop koffie of thee. Hartelijk welkom ! Bij mooi weer zitten we op het terras, bij koude en regen in de Lage Zaal. Op het terras en in de Lage Zaal geldt: anderhalve meter afstand van elkaar houden! Dat is nog steeds belangrijk!

Samen lunchen in de kerkzaal van De Open Hof

Dinsdag 8 juni 12.15 uur

Onze activiteiten liggen door corona alweer een heel lange tijd stil. Vorig jaar juli zijn we gestart met een lunch op dinsdagmiddag en we dachten in september weer met de maaltijden op woensdagavond te beginnen, maar helaas het coronavirus stak in alle hevigheid de kop weer op. Niets kon meer doorgaan.

Maar… nu er massaal gevaccineerd wordt en het aantal besmettingen afneemt, willen we weer gaan starten met een lunch op dinsdagmiddag 12.15 uur in de kerkzaal. Uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar en bij binnenkomst handen ontsmetten en mondkapje dragen. Er kunnen verantwoord 24 gasten lunchen in de kerkzaal. Omdat we graag willen weten met hoeveel gasten we rekening moeten houden, een vriendelijk verzoek om u van te voren op te geven bij Gerrie Groothuis. E gerriegroothuis@gmail.com T: 035 60 111 97 of M: 06 22 10 07 81 En helaas als het aantal van 24 is bereikt, dan kunt u op de lijst gezet worden voor de volgende lunch. Van harte welkom!

Reageren niet mogelijk.