Boottocht senioren

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: do. 28/07/2022
Tijd: 11:00 - 16:30

Soort van activiteit:


De maand juli is voor veel senioren een saaie maand. Familie, vrienden en buren op vakantie en jij zit thuis. Daar hebben we iets op gevonden. Laten wij met elkaar een dagje uit gaan. We hebben een boottochtje op de Eem geregeld voor de senioren van onze PGS op donderdag 28 juli. We gaan aan boord rond 10.30 uur en vertrekken om 11.00 uur bij Restaurant Eemlust in Baarn en varen dan de Eem op, onder het genot van een kopje koffie. Tegen lunchtijd wordt er een koffietafel geserveerd.
Het is mogelijk om met een rolstoel aan boord te komen. En op het bovendek, waar plaats is voor 30 personen, bevindt zich ook het toilet. Op het benedendek is plaats voor 40 personen. Rond 16.00 uur komen we weer aan bij Eemlust. Dus echt een dagtocht!
We hebben de leeftijd gesteld op 70+. Natuurlijk wordt daar een uitzondering voor gemaakt als u een mantelzorger meeneemt. Mocht u graag mee willen, maar u hebt geen vervoer, dan kunt u gehaald en gebracht worden. En durft u het niet helemaal aan gezien uw gezondheid: we hebben een ervaren EHBO’er aan boord. U begrijpt dat er wel kosten aan verbonden zijn aan dit uitstapje. De tocht, inclusief drankjes en koffietafel komt op 50 euro p.p. Dat kunt u op de dag zelf contant betalen aan ons. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar dat kunnen we niet garanderen. Gelukkig zitten we bij regen wel overdekt. Het lijkt ons in elk geval heerlijk om als PGS eens gezellig en ontspannen in het zelfde schuitje te zitten. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

U kunt zich tot uiterlijk donderdag 21 juli opgeven bij:
– Marry Scheffer, Tel. 035 6015306 of mail marryscheffer0@gmail.com
– Alie Hakkert, Tel. 06 50434389 of mail aliehakkert@gmail.com
Bij vragen even bellen, maar opgeven bij voorkeur via de mail.

Reageren niet mogelijk.