Avondmuziek

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: zo. 07/06/2020
Tijd: 19:00 - 19:45

Locatie
Oude Kerk

Soort van activiteit:


Uitzending zonder bezoekers te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl

Livestream             Programma

De ‘Avondmuzieken’ in de Oude Kerk van Soest zijn vieringen van een klein uur waarin klassieke muziek en poëzie centraal staan, op het snijvlak van cultuur en spiritualiteit. Vier keer per jaar wordt een prachtig programma geboden met muziek en teksten om bij te verwijlen.

Op zondag 7 juni voert cantor-organist Gonny van der Maten samen met tenor Falco van Loon, hoboïste Hanna Lindeijer en celliste Inja Botden de cantate Verfolgter Geist, Wohin? van Georg Philipp Telemann uit. Als organist speelt Gonny van der Maten een aantal bewerkingen van Allein Gott in de Höh’ sei Ehr van Johann Sebastian Bach. Janneke Bron zorgt voor voordracht van poëzie en proza.

De Avondmuziek is een initiatief van Oecumenische vierplek ‘De Oude Kerk’. De kosten hiervan zijn hoog. Uw royale bijdrage (te denken valt aan > € 10,00 pp) na afloop wordt zeer op prijs gesteld.

Uw bijdrage kunt u overmaken op NL69 RABO 0379 9936 94 van ‘Wijkkas De Oude Kerk Soest’ onder vermelding van Avondmuziek. Om in de toekomst ‘Avondmuzieken’ mogelijk te maken kunt u ook bijdragen (ANBI) op genoemd IBAN nummer.

 

Reageren niet mogelijk.