Alpha Business

Terug naar activiteiten

Datum/Tijd
Datum: ma. 04/03/2019
Tijd: 18:30 - 21:00

Soort van activiteit:


In een ongedwongen en open sfeer nadenken over geloof. Samen met anderen ontdekken wat het betekent om christen te zijn. Informatieve inleidingen en volop ruimte voor onderlinge gesprekken in een bedrijfsmatige informele setting.

De cursus biedt je tien inspirerende avonden en een weekend. Elke avond begint met een gezamenlijke warme maaltijd. Deze maaltijden zijn bedoeld om elkaar op een ongedwongen manier beter te leren kennen. Na een boeiend inleidend filmpje gaan we met elkaar in gesprek. Je kunt  vragen stellen, je twijfels uiten; geen enkele vraag is dom of raar! Kom de eerste avond gewoon eens kijken of het wat voor je is. Bepaal dan zelf of je nog meer avonden bij wilt wonen.

Carolien kwam naar de cursus om haar ouders beter uit te kunnen leggen waarom zij juist niet geloofde. Lees over haar ervaring.

De cursus is gratis. Je mag een vrijwillige bijdrage doen voor de maaltijden als je dat wilt, er wordt low-budget gekookt dus deze hoeft zeker niet hoog te zijn! Niets is verplicht, dus laat deze vrijwillige bijdrage nooit een belemmering zijn om mee te doen!

Meld je aan bij Kees Lugten: e mclugten@xs4all.nl dan ontvang je een uitnodiging met meer details en het adres van de lokatie. Voor de catering is het belangrijk te weten hoeveel deelnemers er komen.

Start: maandag 4 maart 2019 van 18:30- 21:00 uur

Reageren niet mogelijk.